✓Uitstekende service    ✓Persoonlijk advies                                                                                                                                                                                                                   info@onlinemarketing-twente.nl         0546 75 33 33 

Blended by Windesheim

5 tips voor een leuk avondje uit met het gezin. Deze tips helpen je om het meeste uit je gezin te halen.

Deel artikel

Door het drukke leven hebben we weinig tijd voor familie. terwijl familie alle aandacht verdient. We hebben 5 tips op een rij gezet.

Tip 1 Weg met elektronische apparaten

Verwijder alle technologie uit de stopcontacten voor de nacht. Zo wordt uw sfeer en rust niet verpest en kunt u ’s avonds genieten van volledige rust.

Als extraatje beleeft u een goede nachtrust. Waarom? Uit onderzoek blijkt dat het blauwe licht van smartphones en tablets de aanmaak van melatonine onderdrukt, een stof die vermoeidheid veroorzaakt, waardoor je slaperig wordt.

Tip 2: Bied iets lekkers aan

Gezinnen zijn niet compleet zonder snoep. Om uw gezondheid te controleren, kunt u aardappelen serveren met gehakte groenten, noten en gedroogd fruit. Voor iedereen zit er wat tussen. Een lekker drankje? U kunt zelfs uw eigen limonade maken of genieten van een kop warme thee of chocolademelk.

Tip 3: Iedereen heeft een mening

Iedereen wil de details van de familieavond delen. Daarom kan het zeker geen kwaad om familieleden eerst te vragen wat hun gedachten zijn. Hoe? Vraag elk gezinslid om enkele vragen te beantwoorden, zoals: Hoe ze zich voelen, hoe hun dag was, wat ze goed vonden gaan vandaag en slecht. Zo maak je het jezelf makkelijker en geef je de rest van het gezin meer zeggenschap. Een echte win-win situatie.

Tip 4: Sfeer

Bij een geslaagde familieavond hoort een gezellige sfeer. Zet dansmuziek op, decoreer de woonkamer of keuken met zelfgemaakte kransen, steek kaarsen aan of laat de heerlijke geur van zelfgemaakte koekjes of ander lekkers zich gewoon door het huis verspreiden. Het zet meteen de toon.

Tip 5: Er is geen tijd voor verveling

Kinderen die moeten wachten verzinnen vaak de gekste dingen om voor zichzelf te zorgen. Als je toch de controle wilt behouden, kom je met kleine acties een heel eind. Je kunt ze bijvoorbeeld vragen om een ​​spelletje te spelen als “Ik zie ik zie wat jij niet kunt zien” of geef ze kleine opdrachten zoals het dekken van de tafel met mooie versieringen. 

Na geslaagde familie hoort goede nachtrust.

De juiste raamdecoratie voor een goede nachtrust. Geen enkele andere verduisterende raamdecoratie werkt zo goed als  verduisterende vouwgordijnen. Bij verduisterende vouwgordijnen wordt  achter de stof een coating aangebracht. Je kiest voor een dichte stof met een verduisterende coating op de rug. Deze verduisterende coating is verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat u zelf kunt bepalen welke kleur  van buitenaf zichtbaar is. Daarnaast hebben verduisteringsgordijnen een zeer goede isolerende werking.

Gerelateerd nieuws

Enjoyment

Hoe ontstaat de kleur van whisky?

We zijn erg bezig met de smaak, de geur en de beleving van whisky, maar waar komt de bruinachtige kleur eigenlijk vandaan? Wij leggen je

Delicious

De beste manieren op whisky te bewaren

Iedereen die graag een fles whisky drinkt heeft zich dit wel eens afgevraagd: Hoe bewaar ik mijn whisky het beste? Niemand wil namelijk dat een